15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVadim Tudor nu mai demisionează

Vadim Tudor nu mai demisionează

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că nu mai demisionează din parlament, renunţând la decizia sa ca urmare a rugăminţilor insistente venite din partea partidului, a oamenilor care îl susţin şi a fiicelor sale. El a spus că a primit scrisori şi din partea membrilor conducerii partidului, precum şi din partea liderilor de filiale prin care i se cerea să nu demisioneze din legislativ şi să nu renunţe la funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

Corneliu Vadim Tudor anunţase duminică seară, după exit-poll, că-şi va înainta luni dimineaţă demisia din parlament şi că intenţionează să convoace un congres extraordinar pentru a supune la vot ieşirea întregului partid din parlament. Anunţul a fost făcut imediat după ce sondajele de la închiderea urnelor indicau faptul că PRM nu a obţinut nici un mandat în Parlamentul European, situându-se sub pragul de 5% la euroalegerile de duminică.

Luni, mai mulţi parlamentari PRM au afirmat că nu sunt de acord cu ideea de a demisiona în bloc din parlament. Conducerea partidului i-a transmis preşedintelui Corneliu Vadim Tudor o scrisoare deschisă prin care îi cerea să revină asupra deciziei de a demisiona şi de a organiza un congres extraordinar, pe motiv că partidul are nevoie de el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII